Cannondale bicikli za profesionalce i amatere

admin

Poznato je da su brojne svjetski poznate tvrtke u nekom trenutku promijenile smjer svog rada, tako je bilo i s tvrtkom Cannondale koje se u svojim počecima bavila prodajom alata i opreme za kampiranje, a kasnije se počela baviti proizvodnjom i prodajom bicikala. 

Naime, 1971. godine tvrtka je na tržište plasirao svoj prvi bicikl. Cannondale bicikli vrlo brzo su stekli veliku popularnost što mogu zahvaliti svojim jedinstvenim okvirima od aluminija koji su bili prvi takvi na tržištu.

Najbolji bicikli godine

Na valu svojih prvotnih uspjeha za koje su zaslužni jedinstveni aluminijski okviri koji su bili puno manje težine od tada klasičnih čeličnih okvira, Cannondale bicikli su počeli dobivati velika priznanja i nagrade. Tako je tvrtka 1996. godine dobila i priznanje za kreiranje najboljeg bicikla za vožnju nizbrdo. 

Cannondale bicikli so najbolji za zahtjevne brdske terene.
Cannondale bicikli vrlo su popularni između profesionalca i rekreativca i postižu mnogo uspjeha.

Kvalitetu Cannondale bicikala potvrdili su i brojni slavni biciklisti koji su svoje utrke vozili upravo na biciklima ove tvrtke. Danas njihove bicikle voze i brojni rekreativci diljem svijeta. Tražite li bicikle Cannondale Slovenija ima nekoliko trgovina koje se bave prodajom njihovih bicikala i biciklističke opreme.

Parametri uspješnosti Cannondale bicikala

Kada je riječ o kupnji bilo kojeg pa tako i Cannondale bicikla, vrlo je važno promotriti sve njihove prednosti i nedostatake. Ipak, s obzirom na uspješnost i visoku prodaju njihovih modela, najviše se ističu njihove prednosti poput:

  • Snage koju zahvaljuju svom okviru koji podnosi velika opterećenja
  • Izdržljivosti 
  • Elegantnog izgleda koji privlači podjednako profesionalce i rekreativce svih uzrasta

Jedinim nedostatkom smatra se njihova visoka cijena, posebno nekih kvalitetnih modela s većim brojem specifikacija, no ulaganje se svakako isplati.

Najbolji brdski bicikli

Za sve ljubitelje brdskog biciklizma, Cannondale je pripremio i tzv. mountain bike modele, odnosno modele namijenjene za svladavanje zahtjevnijih terena, velike i neravne uzbrdice, ali i adrenalinske spustove po neravnom terenu. Specifičnost modela ovakvih Cannondale bicikala je njihov niski okvir koji apsorbiraju udarce i njihovi armirani kotači. 

U svom asortimanu brdskih bicikala tvrtka nudi nekoliko modela:

  • Trail – kombinirani bickil za ravne i zahtjevne terene
  • F-SI-F – bicikl s odličnom propusnošću
  • Rush I Skalpel – bicikl za teške brdske terene
Cannondale bicikli su dobili veliku nagradu godine 1996, za najbolji bicikl za vožnjo nizbrdo.

Prije kupnje bilo kojeg modela Cannondale bicikla, a posebno brdskih modela, dobro se raspitajte za sve njihove pojedinosti i njihovu prilagodljivost stazama po kojima ćete ih voziti. Potražite njihove specijalizirane trgovine jer će vam tamo stručnjaci tamo najbolji mogući savjeti koji model je idealan za vas.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Kvercetin djeluje pozitivno na ljudski organizam

Danas ljudi sve više jedu industrijski prerađenu hranu koja sadrži razne tvari koje kroz dugi period mogu dovesti do razvoja raznih bolesti, od onih akutnih pa sve od kroničnih. Ipak, ako se malo više pažnje posveti brigi o prehrani, to se može spriječiti. Zato je važno u organizam unositi i razne nutrijente koji su se pokazali kao blagotvorni na ljudski organizam. Postovi u istoj kategoriji: Raznovrsnost auto nosača za bicikle Aluminijski naplatci za ljepši izgled auta Promislite o vlastitim potrebama za prijevoz skija Akcije zimskih guma pred nadolazeću sezonu Važnost i funkcije rashladnih sistema za auto