Akcije zimskih guma pred nadolazeću sezonu

admin

Svake godine pred dolazak zime događaju se slične stvari. Svaka država objavljuje informacije o početku zimskih uvjeta na cestama te svaka država ima svoja pravila koja se tiču vožnje po zimi. U Hrvatskoj zimski uvjeti na cestama traju od 15.11. do 15.4. A nekoliko dana pred početak važenja zimskih uvjeta, očite su sve veće gužve i kod vulkanizera gdje ljetne gume možete zamijeniti za zimske.

Oni koji ih još nemaju, često pokušavaju uloviti neke akcije kako bi zimske gume dobili po povoljnijoj cijeni. A akciju zimskih guma je najbolje tražiti nekoliko mjeseci prije početka zimske sezone.

Akcije zimskih guma su vrlo isplative

Kada na trgovinama vidite natpise kao što su akcija zimske gume i slično, možete očekivati da ćete ih platiti ponekad po znatno nižim cijenama nego u drugim trgovinama. No, prilikom ovakve kupnje, morate biti sigurni u ono što kupujete.

Kupite zimske gume akcija online
Zimska guma GOODYEAR UltraGrip Performance SUV Gen-1 275/40R20 106V XL FP

Postoje brojni proizvođači koji su na tržište izbacili svoje modele, no idealno je prije kupnje provjeriti razne internetske stranice koje su ih testirale i slično te pokušati naći istovjetan model koji se pokazao dobar na testovima ili barem pronaći kvalitetne proizvođače. 

Pripazite pri kupnjih zimskih guma

Kada kupujete nove gume, bez obzira jesi li to zimske gume na akciji ili kupujete po punoj cijeni, morate pripaziti da kupite odgovarajuću dimenziju. Najlakše je pogledati veličinu ljetnih guma koje već imate na automobilu te prema tome kupiti i zimsku varijantu.

Ako pak niste sigurni koja veličina vam odgovara, obratite se prodavačima koji će prvo provjeriti neke osnovne stvari, a nakon toga vam preporučiti koji model bi idealno odgvorao na vaš automobil.

Kupite zimske gume online

Kada je u pitanju akcija zimske gume često možete nabaviti po pristupačnim cijenama u brojnim web trgovinama. Tamo često možete pronaći zimske gume po puno povoljnijim cijenama nego što je to slučaj s klasičnim trgovinama s autodijelovima i autoopremom. Isto tako, u web trgovinama često možete pronaći i puno veći izbor, bilo da je riječ o različitim dimenzijama ili različitim proizvođačima. 

Sve u svemu, kupnja zimskih guma online je sve popularnija i mnogi vozači su shvatili sve prednosti koje ovakav način kupnje donosi, od velikog izbora, ali i dugoročne uštede.

Znate da cerada za auto ne dolazi u univerzalnoj veličini. Veoma bitno da kod kupnje automobila prema tablici veličina odaberete onu koja je napravljena za Vaš automobil. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Akumulator je uređaj koji u kemijskom obliku pohranjuje električnu energiju te ju prosljeđuje određenoj napravi. Razlikujemo više vrsta, akumulatore za aute i motore te akumulatore za nautiku i solarne sisteme. Čitaj više …

Kvalitetni brisači za auto za bolju vidljivost. Brisači za auto su neizostavan dio auto opreme koja vam omogućuje bolju vidljivost i sigurnu vožnju na cesti. Čitajte više …

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Izgledajte mlađe uz kremu protiv bora

Želite li izgledati mlađe i ljepše, onda je njega kože jedan od veoma važnih dijelova dnevne njege koji ne smijete preskočiti. Zdrava prehrana, dovoljno tjelesne aktivnosti i briga o zdravlju omogućit će vam da sjajite iznutra, dok će vam krema protiv bora omogućiti da sjajite i izvana. Stoga, kombinacija svega toga dovest će do onoga što svaka žena sanja: zadovoljstva vanjskim izgledom i srećom iznutra. Postovi u istoj kategoriji: Aluminijski naplatci za ljepši izgled auta Krovne kutije za odlazak na put Zaštita auta od vremenskih nepogoda uz cerade za auto Auto amortizeri su važan dio ovjesa automobila Ugodnija vožnja automobilom […]
Krema protiv bora če vam omogućiti da sjajite i izvana