Izgledajte mlađe uz kremu protiv bora

admin

Želite li izgledati mlađe i ljepše, onda je njega kože jedan od veoma važnih dijelova dnevne njege koji ne smijete preskočiti. Zdrava prehrana, dovoljno tjelesne aktivnosti i briga o zdravlju omogućit će vam da sjajite iznutra, dok će vam krema protiv bora omogućiti da sjajite i izvana.

Stoga, kombinacija svega toga dovest će do onoga što svaka žena sanja: zadovoljstva vanjskim izgledom i srećom iznutra.

Odaberite pravu kremu protiv bora

Kada birate kremu protiv bora, morate imati na umu da nije svaka koža ista. Osim što postoji nekoliko tipova kože, ona se također mijenja tijekom vremena.

Krema protiv bora koja odgovara nekome mlađem ili starijem od vas ne mora odgovarati i vama, stoga prije kupnje istražite koje su vam opcije i koji tip kože imate. 

U svakom periodu života koža ima različite potrebe, stoga trebate odabrati onu koja će istovremeno:

  •  nahraniti vašu kožu
  •  zaštititi je od negativnih posljedica UV zračenja
  •  dodatno je nahraniti kolagenom

 A je najbolje napraviti odabirom kreme protiv bora s hijaluronskom kiselinom.

Pročitajte i članak pod naslovomKoloidno zlato je rimski izum” gdje se govori i o tome kako koloidno zlato ima blagotvoran učinak na kožu.

Dnevna, noćna ili kakva druga krema

Ako niste sigurni odakle početi, važno je postaviti neke temelje. Kada se govori o kremama protiv bora, postoji nekoliko različitih opcija. Noćna krema protiv bora bogatija je od dnevne te dubinski hrani kožu, stoga je bolje kada se govori o uklanjanju bora.

Noćna krema protiv bora bogatija je od dnevne te dubinski hrani kožu
Najbolja krema protiv bora po mišljenju stručnjaka

Ipak, dnevne kreme nude zaštitu od negativnih utjecaja UV zraka i isušivanja tijekom dana, što može spriječiti nastanak novih bora. Uz to, na nju se može nanositi šminka, jer se upija mnogo brže i ne ostavlja trag na koži. Najbolje je koristiti kombinaciju dnevne i noćne kreme, za najbolje rezultate, iako također možete koristiti i samo jednu.

Nanosite nježno kremu protiv bora

Osim toga odgovara li vam krema protiv bora, važno je pobrinuti se i da je nanosite pravilno. Treba se nanositi na čistu kožu, idealno nakon seruma ili tonera. Potrebno ju je nježno umasirati u kožu lica, kružnim pokretima, vršcima prstiju. 

Uz to, nakon što je umasirate u lice, za bolje upijanje kožu možete dodatno zagrijati tako da nježno pritisnete dlanove na lice i držite ih tako nekoliko sekundi. Uz kremu protiv bora dobro je koristiti i dodatke poput seruma, pilinga, tonera, maski za lice i sličnih pomagala.

Kolagen za kosu čini je snažnom. Visoka koncentracija kolagena, elastina i ulja noćurka poboljšava strukturu kože te joj pojačava tonus. Čitajte više …

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Savršena kupaonska rasvjeta nadomak ruke

Dobra rasvjeta bitna je za stvaranje ugodne atmosfere u cijelom domu. Ipak, iako se rasvjeti sve više pažnje posvećuje u drugim dijelovima kuće, u kupaonici, čini se, još uvijek posežemo za starim rješenjima. Inovativna kupaonska rasvjeta pomoći će vam da od svoje kupaone napravite pravi mali spa centar. Postovi u istoj kategoriji: Tonik za lice pomaže vam u njezi kože O cipelama kroz povijest Catrice kozmetika brine o vašoj koži Koloidno zlato je rimski izum Kape su moderan i funkcionalan dodatak