Mad Beauty kao odličan kozmetički poklon

admin

Mad Beauty jedan je od vodećih brendova u svijetu poklon pakiranja make up i kozmetičkih proizvoda te alata za šminkanje. Dizajneri ovog brenda kontinuirano ulažu trud u kreiranje široke palete novih, zabavnih i zanimljivih proizvoda bez obzira kupujete li ih sebi ili nekom drugom. 

Glavna karakteristika Mad Beauty kozmetičkih proizvoda je kreativnost, kvaliteta i originalnost, a njihova zanimljiva ambalaža unutar sebe krije kvalitetne formulacije. Kombinacija svih navedenih kvaliteta garancija su za izvrstan i nezaboravan poklon za vas i vaše bližnje.

Glavna karakteristika Mad Beauty kozmetičkih proizvoda je kreativnost, kvaliteta i originalnost, a njihova zanimljiva ambalaža unutar sebe krije kvalitetne formulacije. Kombinacija svih navedenih kvaliteta garancija su za izvrstan i nezaboravan poklon za vas i vaše bližnje.

Maska za lice inspirirana Disneyem 

Mad Beauty kozmetika uključuje revitalizirajuću masku za lice koja hidratizira kožu i čini ju predivnom na dodir i na pogled. Kolekcija Mad Beauty Disney maski sastoji se od četiri maske od kojih svaka posjeduje specifična svojstva s obzirom na potrebe kože pa tako u ovom setu možete pronaći:

  • 1 x Aurora masku za lice
  • 1 x Ariel masku za lice
  • 1 x Jasmine masku za lice
  • 1 x Belle masku za lice

Savršeno osjenčane oči uz Mad Beauty kozmetiku

Osim setova za njegu kože, u svom asortimanu kozmetičkih proizvoda Mad Beauty pronaći ćete i paletu sjenila. Među svim paletama sjenila najviše se ističe ona inspirirana popularno TV serijom Prijatelji. Ova tematska paleta sjenila sadrži 18 prekrasnih nijansi koje omogućavaju efekt savršeno osjenčanih očiju. Sve boje u paleti su svjetlije i nježnije, ali svejedno čine oči uočljivima i savršeno zasjenjenima. Ovu paletu sjenila za oči karakterizira

  • visoka pigmentacija
  • trajnost
  • jednostavno blendanje
  • tekstura visoke kvalitete

Ova paleta sjenula u sebi sadrži mat, sjajna, metalik i glitter sjenila za oči čime vam omogućava stvaranje velikog broja različitih make up lookova.

Kozmetika za njegu ruku

Jedan od najprodavanijih proizvoda kozmetike Mad Beauty je svakako i božićni poklon set za njegu ruku. U njemu se nalaze krema za ruke i turpija za skraćivanje i oblikovanje noktiju. Formulacija ovog seta sadrži shea maslac i šećer zbog čega su ruke nakon nanošenja mekane, glatke, njegovane i mirisne.

Dodaci za svaku frizuru

Osim kozmetičkih proizvoda Mad Beauty u svom asortimanu nudi i dodatke poput metalnih kopči za kosu. One su idealan modni dodatak za svaku prigodu, a uz to su i bezvremenski modni komad. Pristaju svakoj boji kose, svakom obliku frizure i svakoj generaciji, a mogu se koristiti pojedinačno ili kombinaciji jedna s drugom. 

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Bipolarni poremećaj je veoma ozbiljan problem

U današnje vrijeme razni psihički problemi su sve češći kod ljudi, a pogotovo kod djece. Uz depresiju i anksioznost, jedan od najčešćih psihičkih poremećaja je bipolarni poremećaj. Svi mi imamo dane kada smo posebno sretni ili dane kada nemamo energije i osjećamo se tužno. To je normalna stvar, no u slučaju da su promjene raspoloženja česte i dešavaju se veoma brzo, tada se vjerojatno radi o ovom ozbiljnom poremećaju. Postovi u istoj kategoriji: Catrice kozmetika brine o vašoj koži Pustite mašti na volju uz kozmetiku Wibo Malinca trgovina je vaš partner za zdravlje i ljepotu Tonik za lice pomaže vam […]