Jedan od ženskih omiljenih odjevnih predmeta

admin

Uz hlače, ženske majice predstavljaju osnovni i najvidljiviji odjevni premet svake odjevne kombinacije. Danas na tržištu postoji velik broj ženskih majica u različitim modelima, dizajnima i materijalima, a najpopularnije su svakako ženske majice s printom koje su u posljednjih nekoliko sezona postale gotovo nezaobilazan komad odjeće.

Trgovine odjećom prepune su najrazličitijih modela pa će i žene koje su vrlo izbirljive svakako pronaći nešto za sebe. 

Ženske majice predstavljaju osnovni i najvidljiviji odjevni premet
Uz hlače, ženske majice predstavljaju osnovni i najvidljiviji odjevni premet svake odjevne kombinacije.

Izdvojite se stilom od ostalih

Kao što je rečeno, ženske majice s printom postale su vrlo popularne u zadnje vrijeme, a tome je tako jer omogućuju izdvajanje osobe koja ju nosi iz mase, izraz vlastitog mišljenja, stava, preferencije u glazbi, modi i slično. Ove ženske majice dolaze u različitim modelima i oblicima, a najčešće dolaze s tiskom nekog poznatog citata ili poruke ili pak sa različitim zanimljivim slikama. 

Kada govorimo o slikama, tada se najčešće misli na promotivne ženske majice glazbenih bendova ili scena iz popularnih filmova, dok kada se, kada je riječ o citatima i porukama, najčešće radi o citatima koje učenici pišu povodom završetka srednje škole.

Personalizirane ženske majice

Ukoliko se pak želite još više izdvojiti od mase koja nosi iste majice, u brojnim web trgovinama možete izraditi žensku majicu prema vlastitim željama. Na takve majice možete otisnuti neki zanimljiv tekst ili sliku po vlastitom izboru, možete pratiti određeni modni trend pa u skladu s njim kreirati majicu. 

Pročitajte sljedeći članak: Espadrile kao idealna ljetna obuća

Ženske espadrile su još poznate od nazivom i špagerice te već desetljećima predstavljaju obuću za opuštene šetnje bilo da se radi o plaži ili uzavrelom gradskom asfaltu.

Istraživanja su pokazala kako brojni korisnici web trgovina koje pružaju mogućnost samostalne izrade ženske majice s natpisom, sami kreiraju majicu s citatom ili slikom poznatih glazbenih bendova kako bi na taj uštedjeli na kupnji njihove promotivne majice. Takvi originalni modeli su inače najčešće vrlo skupi u odnosu na žensku majicu koju možete sami dizajnirati i time biti originalni. Web-stranice koje nude takve usluge vrlo su dobre jer su:

  • pregledne 
  • pružaju vam odličan prikaz onoga kako će vaša ženska majica izgledati kada je napravite 
  • pokazuju koliko će vremena biti potrebno da dođe na vašu kućnu adresu 

Pročitajte sljedeći članak: Mad Beauty kao odličan kozmetički poklon

Mad Beauty jedan je od vodećih brendova u svijetu poklon pakiranja make up i kozmetičkih proizvoda te alata za šminkanje. Dizajneri ovog brenda kontinuirano ulažu trud u kreiranje široke palete novih, zabavnih i zanimljivih proizvoda bez obzira kupujete li ih sebi ili nekom drugom.

Odabir veličine majica

Kao i kod odabira ostalih odjevnih predmeta i kod kupnje ženske majice vrlo je važno izabrati dobru veličinu. Dobro je znati da su modeli uglavnom strukirani i izrađeni od materijala s visokim udjelom pamuka koji omogućuje prilagođavanje tijelu. Parametri prema kojima su određene veličine ženskih majica su:

  • širina u prsima
  • visina

Stoga je dobro da se prije izbora idealne veličine ženske majice izmjerite jer modeli i veličine mogu varirati od trgovine do trgovine. 

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Drvo kao odličan materijal za igračke

U novije vrijeme sve veći broj proizvođača igračaka poseže za drvom kao idealnim materijalom za njihovu izradu. Kao drvene igračke posebno su zastupljene različite hodalice, baby gymovi, vlakovi igračke, autići, brodovi, kolica za bebe i slično.  Postovi u istoj kategoriji: Šaljive ženske majice za sve prigode Majice s natpisom savršen su modni detalj O cipelama kroz povijest Do odličnih majic z digitalnim printom Tisak na majice – kreativnost na djelu