Šaljive ženske majice za sve prigode

admin

Dolaskom proljeća i sunčanih, toplih dana, glavni odjevni predmet postaju majice. Majice na kratki rukav su omiljeni odjevni predmet kod oba spola, a nerijetko se koriste i preko zime ispod trenirke. Dostupne su u gotovo svakom dućanu, a u zadnjih nekoliko godina posebno su popularne smiješne ženske majice, koje na sebi imaju neku zanimljivu sliku ili tekst. Gdje se mogu kupiti, kako prepoznati kvalitetnu majicu s printom i zbog čega su odličan poklon reći ćemo vam u nastavku!

Ženske majice s printom

U slučaju da vam bliska ženska osoba slavi rođendan ili joj tražite poklon za Božić, ženske majice s printom mogu biti odličan odabir. One će zasigurno obradovati voljenu osobu i pružiti joj osjećaj sreće. Za razliku od ostalih materijalnih poklona, one mogu biti odličan poklon s kojim ćete obradovati osobu i pokazati joj da je poznajete. Osim toga, bit ćete sigurni da darujete potpuno unikatan poklon i da se nećete naći u neugodnoj situaciji s nekim drugim uzvanikom. U ponudi trgovine majice.si nalazi se već više desetaka ponuđenih dizajna.

Šaljive ženske majice

Tražite kreativan, zanimljiv, unikatan i šaljiv poklon? Tada su šaljive ženske majice odličan odabir. U ponudi se mogu pronaći odlični natpisi i slike koje će zasigurno razveseliti osobu koju darujete. Jedna od najpoznatijih majica je ona „Queens are born in“ ili majice sa sličnim natpisom vezanim uz mjesec rođenja. Postoje i majice s nekim zanimljivim slikama i natpisima, a osim što su zanimljive i unikatne cijena im je veoma povoljna. Ovisno o tome koji su hobiji ili što određena osoba voli, izaberite majicu koja najbolje pristaje njenoj osobnosti. U slučaju da u ponudi ne pronalazite majicu koja zadovoljava vaše želje, možete i sami kreirati majicu, te tako biti sigurni da je ona u potpunosti unikatna. Tako ćete majicu moći i potpuno personalizirati, istaknuti na nju neku sliku ili ime osobe koju darujete…

Kreirajte sami šaljive ženske majice

U web trgovini majice.si postoji opcija da sami stvorite majice prema vlastitim željama. Sama aplikacija za kreiranje vodi vas kroz cijeli postupak, a omogućava: odabir vrste majice, boju, dodavanje slike i teksta. Prednost ovakvog načina kreiranja je što ćete odmah znati kako će izgledati gotov proizvod i moći ga personalizirati po želji. Tako ćete biti sigurni da je majica baš onakva kakvu ste zamislili i da će vam na kućnu adresu doći jednaka. Ženske majice su odličan poklon za ljeto i vjerujemo kako će je osoba koju darujete nositi s osmijehom i privlačiti mnoge poglede!

tisak na kape i šešire

Kape su moderan i funkcionalan dodatak

U posljednjih nekoliko godina kape su postale vrlo tražen modni dodatak koji možemo vidjeti kod sve većeg broja ljudi. One se specifično nose tijekom zime kako bi pokrile uši i glavu i tako ih sačuvale od hladnoće i zadržale topline.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Polo majice spoj su sporta i mode

Polo majice danas su neizostavan klasik kojeg svi imaju u ormaru, te se smatraju savršenim spojem sportskog i casual stila koji se može nositi kako u opuštenim tako i u elegantnim kombinacijama.  Ipak, one su svoj uspjeh započele kao dio sportskog dresa, i to u sportu koji nema veze s polom, kako biste možda na prvu pomislili. Postovi u istoj kategoriji: Majice s natpisom savršen su modni detalj Jedan od ženskih omiljenih odjevnih predmeta Tisak na majice – kreativnost na djelu Do odličnih majic z digitalnim printom Učinkovita pomoć za sve članove obitelji