Tisak na majice – kreativnost na djelu

admin

Majica je jedan od odjevnih predmeta koji nikada na izlaze iz mode i atraktivni su za osobe svih uzrasta. Osim što su udobne, majice se mogu nositi u svim godišnjim dobima i pristaju gotovo svakom stilu odijevanja. Zbog toga su omiljeni predmet kupnje.

One su posebne iz još jednog razloga: 

  • vrlo su kreativne
  • mogu se kupiti u svim bojama i veličinama
  • mogu se napraviti i personalizirani primjerci

Upravo su takve majice danas među najpopularnijima. Tisak na majice je jedna od kreativnih mogućnosti kojima možete svoje majice učiniti posebnima za vas, ali i za mnoge prigode kao što su rođendani, norijade, maturalna putovanja, team – building, sportska natjecanja i slično.

Tisak na majice je jedna od kreativnih mogućnosti kojima možete svoje majice učiniti posebnima za vas, ali i za mnoge prigode.

Majice s natpisima – prilika za kreativnost

Ako ste kreativni tip i ne volite dosadne stvari, tada je tisak na majice odličan izbor za vas. Na vama je da izaberete vrstu majice koju želite dizajnirati, materijal od kojeg je napravljena, model i veličinu. Nakon toga je potrebno izabrati izgled majice, sliku ili natpis.

Izaberite neku svoju omiljenu fotografiju, smislite neki šaljivi natpis ili stih koji će majici dati poseban izgled. Ako niste kreativni ili ste u gužvi s vremenom slobodno izaberite među stotinama gotovih predložaka koje se mogu naći u ponudi. 

Tisak na majici može biti odličan i zabavan poklon za obitelj i prijatelje. Razveselite svoje najdraže zajedničkom fotografijom koja će u svima probuditi nostalgiju ili natpisom koji ima značenje samo za vas. Izradite šaljivi poklon za prijatelje ili kolege kojima će majica ostati u uspomeni.

Ovo je odličan i kreativan poklon u romantičnim vezama jer možete izabrati identičan tisak, sliku ili ljubavni citat kojim ćete pokazati koliko vam znači druga osoba. Posebno zabavan tisak možete napraviti za:

Prečitajte i članak: Majice s logotipom kao trendi komadi odjeće

Iako se čini da su u posljednje vrijeme najpopularniji modni komadi ženske haljine i suknje te polo majice i elegantne hlače za muškarce, situacija na modnoj sceni je puno drugačija. Naime, u posljednjih nekoliko godina modnom scenom, čak i onom visoke mode, zavladale su majice s logotipom …

Tisak na majice kao dobar poslovni potez

Kvalitetan tisak na majice je i odlično rješenje za vašu tvrtku ili obrt jer je riječ o promotivnom materijalu kojeg možete poklanjati svojim kupcima ili poslovnim partnerima te tako osigurati besplatnu reklamu. Osim toga, vaši zaposlenici mogu nositi majice s logom vaše tvrtke čime ćete stvoriti dojam ozbiljnog poslodavca koji drži do izgleda svog poslovanja. 

Osim tiskanja na majice možete birati tisak i na drugim odjevnim predmetima, od tiska na pregače i radna odijela do tiska na kape i platnene vrećice. Svi ovi artikli su odličan izbor promotivnih materijala za vašu tvrtku i investicija koja će vam donijeti samo dobre rezultate .

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Stropna rasvjeta kao ogledalo ukusa i karaktera

Mnogima je nepoznata činjenica kao upravo način osvjetljavanja doma može posjetiteljima puno reći o vašem ukusu i karakteru. Naime, rasvjetna tijela poput nekog elementa stropne rasvjete na ulazu ili u središtu vaše sobe postat će fokusna točka svakog vašeg posjetitelja. Zbog toga je vrlo važno kakva rasvjetna tijela ćete odabrati. Postovi u istoj kategoriji: Majice s natpisom savršen su modni detalj Majice s logotipom kao trendi komadi odjeće Šaljive ženske majice za sve prigode Jednostavno izradite personalizirani poklon Jedan od ženskih omiljenih odjevnih predmeta