Jednostavno izradite personalizirani poklon

admin

Bilo da se radi o posebnoj prigodi poput rođendana ili vjenčanja, ili pak tražite poklon za Božić, prije svega važno je da pri odabiru pronađete poklomkoji ćete pokloniti od srca, ali i koji će primatelju biti od koristi. 

Ponekad je ipak teško pronaći dar koji će istovremeno imati osobnosti i biti koristan. U tim slučajevima odlična je opcija personalizirati poklon jer na taj način i najmanje sitnice možete pretvoriti u poklon od srca koji će obradovati primatelja.

Poklon s ljubavlju

Majice s printom već su odavno su hit i mogu biti odlični personalizirani pokloni, a osim njih na isti način možete ukrasiti i torbe, kape, jakne i slične stvari. Tisak na majice nudi potpunu slobodu kod odabira motiva za tiskanje. Sve što trebate je pripaziti kako tekstil na koji ste odlučili tiskati motiv i vrsta tiska za koju ste se odlučili odgovaraju jedno drugome, jer boja tekstila može utjecati na vidljivost i prikaz boja na motivu koji je tiskan. 

Unikatni personalizirani pokloni
USB stickovi kao personalizirani pokloni

Osim tekstila, tiskati se također može i na razne druge sitnice, kao što su:

Tako lako možete personalizirati čitav niz korisnih sitnica za darivanje. Takvi unikatni personalizirani pokloni zahtijevaju samo malo truda i inspiracije, a njihova cijena biti će prihvatljiva i najmanjim budžetima.

Čitajte i sljedeći članak: Ideje za poklon za promociju

Šaren i interesantan izbor poklona za promociju može vas izdvojiti

Pomno osmišljeno personalizirani pokloni

Osim tiska, postoje i mnogi drugi načini da izradite personalizirane poklone. Prije svega, tu je graviranje, čest način personaliziranja za nakit, satove, kutije za cigarete, kemijske i nalivpera te slične poklone. Osim graviranja, poklon možete personalizirati i na razne druge načine. Na internetu je moguće pronaći razne proizvođače koji nude mogućnost personaliziranja svojih proizvoda, a najčešće je to vidljivo kod kozmetike. Ipak, za ovu vrstu personalizacije važno je dobro poznavanje primatelja i njegovih navika i preferencija, kako bi vaš pomno odabran personalizirani poklon bio po ukusu.

Na kraju, personalizirani poklon možete izraditi i sami. Ova ideja pogotovo je privlačna za sve kreativne osobe, jer omogućuje najveću slobodu pri odabiru tipova personalizacije, materijala, stila i izgleda poklona. Uz to, vlastiti personalizirani poklon će imati dodatnu vrijednost, jer će se raditi o unikatnom ručnom radu koji će u sebi sadržavati sav trud i ljubav koje ste u njega unijeli.

Nebitno radi li se o nekom blagdanu poput Božića (pročitajte i: Adventski vijenci su simbol nade) ili pak rođendanu, darovi u setu uvijek su odličan poklon za najbliže. Oni su popularni poklon i iz razloga što će vam kupnja seta uštedjeti novac. Čitajte više …

Unikatni darovi za rođen dan. Budite originalni i poklonite unikatni poklon za rođendan. Čitajte više …

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Piši briši naljepnice za zid su hit!

Samo crtanje po zidovima košta znatno više novaca od kupnje zidnih naljepnica. Upravo zbog toga one su bolje i jeftinije rješenje za dekoraciju zidova, a piši briši naljepnice za zid novi su hit na tržištu. Na njima se djeca mogu igrati, učiti crtati ili pisati, a mogu ih koristiti i roditelji za pisanje bilješki ili jelovnika. Sve o tome zbog čega su zidne naljepnice odlično rješenje za dekoraciju zidova i kako ih odabrati, te jeftino kupiti, pročitajte u nastavku teksta. Postovi u istoj kategoriji: Tisak na majice – kreativnost na djelu Unikatni darovi za rođen dan Ideje za poklon za […]
Popularne piši briši naljepnice za zid