Odaberite darove u setu za svoje najmilije

admin

Odabir darova proces je koji bi trebao biti jednostavan i od srca, no ponekad se pronalazak savršenog dara čini nemogućom misijom. Imate li u svom životu ljubitelja kozmetike ili jednostavno ne znate u kojemu drugom smjeru krenuti, darovi u setu uvijek su dobra polazna točka.

Ponuda u trgovinama je vrlo šarolika, pogotovo u vrijeme pred blagdane, primjerice nekoliko tjedana pred Božić i slično pa ne biste trebali imati problema oko odabira.

Cjelovit poklon

Darovi u setu odlična su ideja želite li pokloniti cjeloviti poklon koji je složen prema nekoj temi. Oni najčešće sadrže nekoliko kozmetičkih proizvoda koje povezuje neka tema, bilo da se radi o:

  •  sastojcima 
  •  mirisu proizvoda
  •  tipu kože na koju se proizvodi nanose. 

Svi proizvodi odabrani su tako da se međusobno nadopunjuju i podudaraju, što daje osjećaj zaokružene cjeline.

Od svega po malo u setu

Ako niste sigurni što bi najviše obradovalo primatelja, darovi u setu tu su da vam pomognu. Sve što treba je odabrati temu. Tako će set sadržavati nekoliko različitih proizvoda odabranih prema toj temi. Tako je zbilja teško pogriješiti, jer će se u setu zasigurno nalaziti nešto što će primatelju trebati, odnosno što želi. Uz to, darovi u setu omogućuju primatelju da isproba više proizvoda iste linije i otkrije sviđa li mu se nešto što možda ovako ne bi nabavio.

Odmah spremni za darivanje

Darovi u setu također su i vizualno zaokružena cjelina. Često sličnog dizajna i u dekorativnoj ambalaži koja odgovara stilu i temi, odmah su spremni za darivanje. Nije potrebno nikakvo dodatno pakiranje, uređivanje, slaganje i zamotavanje u ukrasni papir. Lijepa ukrasna ambalaža spremna je za darivanje onaj tren kada ju odaberete, što je pogotovo važno za sve one koji ne uživaju u zamotavanju poklona.

Dodatci koji su bitni kod darivanja

Na kraju, važno je napomenuti i kako darovi u setu često dolaze nadopunjeni sitnim dodatcima koje inače ne biste mogli pronaći u trgovinama. Dizajn i izgled tih dodataka savršeno se uklapa u cjelokupan dizajn, pa sve zajedno izgleda lijepo, a takvi su dodatci najčešće nadopuna proizvodima koji se nalaze u setu, ka naprimjer:

  •  aplikator za razne kozmetičke proizvode
  • ručnik za lice
  • spužvice za kupanje. 

Tako nadopunjeni darovi u setu zasigurno će obradovati sve kojima se odlučite pokloniti ih!

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Akcije zimskih guma pred nadolazeću sezonu

Svake godine pred dolazak zime događaju se slične stvari. Svaka država objavljuje informacije o početku zimskih uvjeta na cestama te svaka država ima svoja pravila koja se tiču vožnje po zimi. U Hrvatskoj zimski uvjeti na cestama traju od 15.11. do 15.4. A nekoliko dana pred početak važenja zimskih uvjeta, očite su sve veće gužve i kod vulkanizera gdje ljetne gume možete zamijeniti za zimske. Oni koji ih još nemaju, često pokušavaju uloviti neke akcije kako bi zimske gume dobili po povoljnijoj cijeni. A akciju zimskih guma je najbolje tražiti nekoliko mjeseci prije početka zimske sezone. Postovi u istoj kategoriji: […]
Zimske gume u akciji su vrlo isplative