Ugodnija vožnja automobilom sa zaštitom od sunca

admin

Putovanje na odmor, bilo da se radi o novim ili dobro poznatim destinacijama, razlog je za veselje za mnoge ljude. Ipak, putovanje automobilom po suncu može biti izuzetno naporno, kako za vozaća, tako i za suputnike. 

Kao pomoć tom problemu tu su sjenila za auto, koja će olakšati putovanje i stvoriti barem malo hlada u automobilu.

Sjenila za auto će olakšati putovanje
Klasična sjenila za auto

Klasična sjenila priljepci

Klasična sjenila za auto (https://www.withcar.it/offerte/tendine-parasole-su-misura) tijekom cijele godine mogu se pronaći na benzinskim postajama, kao i u trgovinama koje prodaju auto opremu, dok se po ljeti mogu pronaći i u raznim drugim trgovinama.

Postavljaju se pomoću vakuumskog priljepka na staklo, a mogu se pronaći u nizu oblika:

  •  klasični crni
  •  ukrašeni jednostavnim crtežima
  •  uzorci s prikazom likova iz crtića u raznim veselim bojama

Cijena ovakvih sjenila za auto nije velika, no njihova kvaliteta često je također veoma niska, odnosno nemojte očekivati da ćete ih imati dugi niz godina.

Elegantna rješenja u obliku auto sjenila

Želite li pak u svom automobilu stvoriti elegantniji izgled, onda su auto sjenila u obliku zavjesa pun pogodak. Rolo zavjese super su odabir ako vas brinu dimezije, jer ćete ih lako moći prilagoditi svom automobilu. Uz to se mogu lako postaviti i skinuti, a izgledaju lijepo. 

S druge strane, klizne zavjese još su elegantnija opcija, no problem prije svega predstavlja činjenica da mogu izgledati jako loše ako nemate sreće pa vaši prozori nisu standardnih dimenzija. Cijene ovih vrsta sjenila za auto mogu se popeti i do stotinu kuna – stoga je kod kupnje važno odabrati verzije za koje ste sigurni da će vam odgovarati.

Dugoročna rješenja za zaštitu od sunca

Ako se često odlučujete na duga putovanja automobilom, onda klasična sjenila za auto nisu optimalan izbor za vas. Idealno bilo bi da imate auto sa zatamnjenim staklima, jer u tom slučaju ne morate brinuti o jarkom suncu koje udara u automobil.

Ipak, taj dodatak je još jedan veći trošak. Druga mogućnost su folije, koje se lijepe na stakla i imitiraju zatamnjena stakla. Ipak, kod njihovog postavljanja morate biti veoma pedantni i uredni te svemu pristupiti s pažnjom, jer ćete u protivnom uzrokovati pravu estetsku katastrofu.

Moto oprema. Najviše što kao vozači motocikla i mopeda možete učiniti za svoju sigurnost je nošenje zaštitne kacige što je ujedno i vaša zakonska obveza. Čitaj više …

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Odaberite darove u setu za svoje najmilije

Odabir darova proces je koji bi trebao biti jednostavan i od srca, no ponekad se pronalazak savršenog dara čini nemogućom misijom. Imate li u svom životu ljubitelja kozmetike ili jednostavno ne znate u kojemu drugom smjeru krenuti, darovi u setu uvijek su dobra polazna točka. Ponuda u trgovinama je vrlo šarolika, pogotovo u vrijeme pred blagdane, primjerice nekoliko tjedana pred Božić i slično pa ne biste trebali imati problema oko odabira. Postovi u istoj kategoriji: Sjenila za auto olakšavaju putovanje po suncu Zaštitite svoj automobil od svjetla i od pogleda drugih Ogledala za auto često se moraju mijenjati Zaštita auta […]