Sjenila za auto olakšavaju putovanje po suncu

admin

Putovanje u nove avanture nešto je što veseli mnoge ljude, no stajanje u dugim kolonama po jarkom suncu može pokvariti i putnike s najvećim duhom. Kako biste se, barem malo, sakrili od jarkog udara sunca dok putujete ljeti, sjenila za auto odličan su izbor za vas. 

Bilo da tražite brzo rješenje ili kvalitetu i eleganciju, ili pak ono koje će razveseliti najmlađe putnike u automobilu, sjenila za automobil pomoći će vam boravak u automobilu učiniti ugodnijom za sve suputnike!

Različite vrste sjenila

Klasična sjenila za auto koja se postavljaju pomoću vakuumskih držača najpopularnija su opcija za automobile. Osim što se mogu nabaviti za nekoliko desetaka kuna, još jedna pozitivna strana ovih sjenila za automobile je i njihovo jednostavno postavljanje na prozore. Možete ih postaviti za nekoliko trenutaka, bez skidanja prozora i dodatnih namještanja.

Ako pak tražite elegantniju opciju, tu su i roll on auto sjenila koja jednim potezom možete razvući do željene duljine, pa se tako lako možete sakriti od sunca no ne i u potpunosti zakloniti pogled prema van. Tu su i auto sjenila s vodilicama koja podsjećaju na klasične zavjese. Odlično su i elegantno rješenje ako vam je prije svega bitan izgled, no pri kupnji potrebno je pripaziti na dimenzije, kako biste ih mogli postaviti prema uputama.

Prema vašim željama

Najbolja sjenila za auto mogu se pronaći u uistinu širokom rasponu boja i motiva. Ipak, tražite li najbolju opciju što se tiče sjene, klasična crna sjenila najbolji su izbor. Vozite li u svom automobilu pak djecu, umjesto jednobojnih sjenila možete se odlučiti za ona u veselim bojama – ili pak opcije poput sjenila s uzorcima. 

Uzorci mogu biti svakakvi, od crteža i fotografija životinja i prirode, pa sve do najdražih likova iz crtića i priča koje vaši klinci obožavaju. Također, važno je obratiti pozornost i na materijal – sjenila za auto najčešće se proizvode od mrežastih materijala koji stvaraju sjenu, no istovremeno ne stvaraju potpunu zapreku pogledu van. Mrežasti materijal trebao bi biti dovoljno gusto pleten da stvara sjenu u autu, ali i da može preživjeti duže i nespretnije korištenje. Uz to, kod kupnje sjenila važno je obratiti pozornost i na kvalitetu drugih dijelova, poput vodilica, držača i mehanizma za namatanje!

Katalizator nije jeftin automobilski dio, no neophodan je za prolazak tehničkog pregleda i brigu oko okoliša. Biše o tome ako slijedite linku.

Krovne kutije za odlazak na put. Današnji automobili najviše se rade za ugodnost i komfor tijekom vožnje, te im je prtljažnik sve manji, a prostor za putnike veći. Čitajte više …

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Katalizator automobila brine za prirodu

Jedan od najvažnijih dijelova automobila za prirodu zasigurno je katalizator, koji smanjuje produkciju štetnih plinova u atmosferu. On je jedan od bitnijih dijelova automobila i zbog sve oštrijih zakona o emisiji štetnih plinova katalizator nikako ne biste trebali zanemariti. Postovi u istoj kategoriji: Ugodnija vožnja automobilom sa zaštitom od sunca Zaštitite svoj automobil od svjetla i od pogleda drugih Gumi tepisi za auto kao nužni dodatak Zaštita auta od vremenskih nepogoda uz cerade za auto Ogledala za auto često se moraju mijenjati
Simptomi kvara katalizatora