Majice s natpisom savršen su modni detalj

admin

Majice ukrašene raznim dezenima odavno su u modi, bilo da se radi samo o lijepoj slici koja vam se sviđa ili načinu da podržite svoj najdraži bend. Majice s natpisom mogu biti odličan način da pokažete svoj smisao za humor ili pak stajalište u odnosu na neki problem. 

S druge strane, one također mogu biti i savršen poklon za razne prigode, od rođendana pa sve do promocija, djevojačkih i momačkih večeri i sličnih događanja. Odaberite lijepu majicu s natpisom ili ju pak izradite sami i time obradujte sebe i sve drage ljude oko vas.

Birajte udobnu odjeću

Kada kupujete majice s natpisom, prije svega je važno da odaberete onu u kojoj ćete se osjećati najudobnije. To znači da, osim kroja, pozornost morate obratiti i na materijal od kojega je majica napravljena. 

Natpisi na majicama najčešće se nalaze na prsima, kako bi bili što istaknutiji i vidljiviji. Ipak, želite li nešto novo i zanimljivo, potražite majicu s natpisom na: 

  • leđima 
  • rukavima
  • bočnim stranama

Oni mogu djelovati još zanimljivije od klasičnog izgleda. Uz to, razmislite i o kvaliteti tiska kojim je natpis otisnut na majici. Kako bi vaša majica s natpisom što dulje imala taj natpis, bolje se odlučiti za što kvalitetniju vrstu tiska.

Čitki i jasni natpisi

Ako sami dizajnirate natpis za majicu, važno je odrediti koji su vam prioriteti. Želite li da majica s natpisom bude čitka iz prve, odaberite jasan i čitak font koji je dovoljno velik, a za boju slova odaberite opciju koja je u dovoljno jakom kontrastu s tekstilom majice. Majice s natpisima mogu biti i suptilnije, a umjesto obične tipografije možete se odlučiti za kompliciraniji font koji ćete ukrasiti dodatnim detaljima, koji će obični model pretvoriti u pravo malo remek djelo. 

Na kraju, ako ste vi pisac teksta za svoj odjevni predmet, imajte na umu kako natpis ne bi trebao biti toliko sitan da ga se ne može pročitati. Upravo zbog toga na majicu nemojte pokušati nagurati previše teksta. Tako će ona i dalje izgledati lijepo i dugi niz godina nakon što ju napravite ili kupite.

Muški ručni sat je neophodan detalj na ruci. Skoro svaka osoba na svetu nosi sat na levoj ruci, ali kako je nastala ta navika? Saznajte!

Šaljive ženske majice za sve prigode. Majice s natpisom su idealan način za izražavanje vlastite osobnosti i afiniteta. Čitajte više …

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Sjenila za auto olakšavaju putovanje po suncu

Putovanje u nove avanture nešto je što veseli mnoge ljude, no stajanje u dugim kolonama po jarkom suncu može pokvariti i putnike s najvećim duhom. Kako biste se, barem malo, sakrili od jarkog udara sunca dok putujete ljeti, sjenila za auto odličan su izbor za vas.  Bilo da tražite brzo rješenje ili kvalitetu i eleganciju, ili pak ono koje će razveseliti najmlađe putnike u automobilu, sjenila za automobil pomoći će vam boravak u automobilu učiniti ugodnijom za sve suputnike! Postovi u istoj kategoriji: Šaljive ženske majice za sve prigode Tisak na majice – kreativnost na djelu Jedan od ženskih omiljenih […]