Zaštita Apple telefona uz maske

admin

Mobiteli su danas neizostavan dio naše svakodnevice, bez koje teško možemo proći dan. S jedne strane, razlog zbog kojega mobitele stalno imamo u rukama stvar je osobne navike, no s druge strane, današnji način života uvjetovao je od nas da uvijek budemo dostupni svima, bez obzira radilo se o obitelji, prijateljima ili pak šefovima. 

Ipak, mobiteli često nisu napravljeni tako da izdrže naš tempo, ali i našu nespretnost, pa ih je potrebno dodatno zaštititi, kako bi što duže mogli izdržati. Upravo radi toga, veoma je važno da uz svoj Apple telefon nabavite i odgovarajuću zaštitnu masku.

Lijep i koristan dodatak za Apple telefon

Iako mnogi od nas maske za Apple telefone biraju prema ljepoti, prije svega važno je obratiti pozornost na njihov dizajn i materijal od kojeg su načinjene. S obzirom da se maske za Apple mobilne telefone mogu pronaći na svakom koraku, veoma je važno da provjerite njihovu kvalitetu i funkcionalnost. Ako ju koristite samo kao modni dodatak, onda ne možete očekivati kako će vas ona dugo štititi od štete. 

Kvalitetne maske za Apple telefone
Maske za Apple telefone od tvrđih materijala

Maske za Apple telefone od tvrđih materijala, generalno govoreći, lošije štite od štete nastale pri padu jer lošije apsorbiraju silinu udarca te je u većem omjeru prenose na telefon, što uzrokuje oštećenja poput pucanja ekrana. Upravo radi toga bolje je kupiti maske za Apple telefone načinjene od mekših materijala koji će pomoći apsorbirati udarac i time zaštititi telefon.

Bez ogrebotina i brige za mobitel

Pametan dizajn maski za Apple telefone osim od oštećenja pri padu mogu vas zaštititi i od ogrebotina, koje mogu nastati kada mobitel ostavljate na raznim hrapavim površinama. Prije svega, kod odabira važno je odabrati opciju koja u potpunosti prekriva stražnju i bočne strane telefona. Maske za telefone može se koristiti i kao personalizirani pokloni.

Druga stvar na koju trebate pripaziti je i visina ruba maske Apple mobitel, oko ekrana i oko otvora na stražnjoj strani, odnosno prije svega oko kamere. Rub maske trebao bi biti barem nekoliko milimetara odignut od ruba telefona. Tako će, kada mobilni telefon ostavite na ravnoj površini rub, maskice za telefon odvajati staklo ekrana i stražnje kamere od te površine, što će spriječiti nastajanje manjih ogrebotina na hrapavim površinama.

NAS Synology za one koji traže kvalitetu. Arhiviranje, backup, dijeljenje, sve su to svakodnevne operacije koje zahtijevaju dobru organizaciju svih navedenih procesa. Čitajte više …

Maske za Samsung telefone za učinkovitu zaštitu. Maske so izrađena od snažnog silikona koji štiti leđa i rubove telefona od oštećenja. Elementi protiv klizanja na rubovima dodatno stabiliziraju telefon tijekom uporabe. Čitajte više …

Etui za telefon štiti kod padova. Želite zaštititi vaš mobitel od oštećenja, ili želite da postane jedinstveni modni dodatak?  Čitajte više …

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Majice s natpisom savršen su modni detalj

Majice ukrašene raznim dezenima odavno su u modi, bilo da se radi samo o lijepoj slici koja vam se sviđa ili načinu da podržite svoj najdraži bend. Majice s natpisom mogu biti odličan način da pokažete svoj smisao za humor ili pak stajalište u odnosu na neki problem.  S druge strane, one također mogu biti i savršen poklon za razne prigode, od rođendana pa sve do promocija, djevojačkih i momačkih večeri i sličnih događanja. Odaberite lijepu majicu s natpisom ili ju pak izradite sami i time obradujte sebe i sve drage ljude oko vas. Postovi u istoj kategoriji: Maske za […]
ds, on 30-11-23 23:03:30 -->