LED reflektor idealno rješenje za dvorište

admin

Okućnica svake kuće veoma je bitna za cjelokupan izgled vašeg doma, a LED reflektor pobrinut će se da osvijetlite svaki njen bitan dio. LED rasvjeta najefikasniji je izbor zbog male potrošnje struje, te paljenje i gašenje ne utječe na dugotrajnost. Upravo zbog toga LED reflektor sa senzorom najčešće je rješenje za rasvjetu okućnice ili ulaza u garažu.

LED rasvjeta je najbolji izbor

Od samog otkrića LED tehnologije do njene primjene u svakodnevnom životu prošlo je dosta vremena, no unazad nekoliko godina LED rasvjeta je postala najbolji izbor za rasvjetu svih prostora, pa čak je upotrebu doživjela i u automobilskoj industriji. LED reflektor jedan je od najpopularnijih oblika za rasvjetu vanjskih prostora, a ovisno o količini svjetla koja vam je potrebna prilikom kupnje morate obratiti pozornost na to koliko je lumena u modelu. Što je veći broj lumena, to je veća količina svjetla koju će reflektor emitirati.

LED reflektor sa senzorom

Najpopularnija vrsta je LED reflektor sa senzorom koji se najčešće koristi za rasvjetu određenih dijelova okućnice ili ulaza u garažu. Već zbog štedljivih svojstva LED tehnologije ova vrsta reflektora štedjet će struju, a zbog senzora radit će isključivo kada je potrebno. Predlaže se njihova upotreba na nekim kritičnim dijelovima okućnice, poput stepenica. Senzor će prepoznati kretanje i upaliti reflektor samo kada je to potrebno, a da bi izbjegli paljenje i gašenje reflektora kod prolaska mačke ili nekih drugih životinja bitno je da se senzor aktivira samo na pokrete više od metra iznad zemlje. 

Čitajte i sljedeći članak: Noćna lampa za spavaću sobu

Preuređujete ili namještate stan i razmišljate kako ćete rasporediti rasvjetu u njemu? Jedno je sigurno, LED noćna lampa za spavaću sobu je obavezna.

LED reflektor sa senzorom koristi se i ispred ulaska u garažu, kako bi vam omogućio idealnu vidljivost za vrijeme noćnog dolaska kući. Reflektor je odličan izbor ako tražite kvalitetno i štedljivo rješenje za osvjetljivanje određenog prostora, a možete ih kupiti u raznim dimenzijama ovisno o vašim potrebama. Obratite pozornost na to da imaju IP65 certifikat koji znači da su vodootporni. 

Kupnja je veoma jednostavna i dostupni su u mnogim dućanima, no naša preporuka je definitivno online kupnja upravo zbog nižih cijena reflektora, brze dostave i širokog asortimana proizvoda. U raznim online trgovinama zasigurno ćete naći reflektor koji vam je potreban, ovisno o vašim željama i veličini prostora koji želite osvijetliti.

Savršena kupaonska rasvjeta nadomak ruke. Od jakih stropnih svjetala i reflektorskih svjetala do rasvjete zrcala i ambijentalne rasvjete koja mijenja boju. Čitajte više …

Komode koje plijene pozornost na prvi pogled. Veličina i raznolikost modernog tržišta omogućava ti da lako izabereš komodu i ladičar koji ti je potreban i prilagođen namjeni. Čitaj više …

Regali. Želite li dodatno uljepšati svoj dnevni boravak ili ga u potpunosti preurediti? Čitajte više …

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Zaštita Apple telefona uz maske

Mobiteli su danas neizostavan dio naše svakodnevice, bez koje teško možemo proći dan. S jedne strane, razlog zbog kojega mobitele stalno imamo u rukama stvar je osobne navike, no s druge strane, današnji način života uvjetovao je od nas da uvijek budemo dostupni svima, bez obzira radilo se o obitelji, prijateljima ili pak šefovima.  Ipak, mobiteli često nisu napravljeni tako da izdrže naš tempo, ali i našu nespretnost, pa ih je potrebno dodatno zaštititi, kako bi što duže mogli izdržati. Upravo radi toga, veoma je važno da uz svoj Apple telefon nabavite i odgovarajuću zaštitnu masku. Postovi u istoj kategoriji: […]
Maske za Apple telefone su lijep i koristan dodatak za Apple telefon