HP printer ima dugu tradiciju kvalitete ispisa

admin

U svijetu informacijske tehnologije i računalstva, tvrtka HP odavno je poznata te je jedna od vodećih tvrtki u tom svijetu. Naime, HP (Hewlett&Packard) osnovana je davne 1939. godine isključivo kao tvrtka koja se bavila proizvodnjom računalne opreme, odnosno računala. 

Danas je HP osim po proizvodnji računala poznat i po svojim HP printerima koji su također jedni od vodećih u svijetu računalne opreme. A sve zbog toga što tvrtka u njihovo kreiranje osim važnih računalnih i informatičkih sastavnica inkorporira i saznanja drugih modernih tehnologija.

Naravno, morat ćete kupiti i toner za HP printer, ali to će vam se itekako isplatiti s obzirom da broj stranica koje ćete moći ispisati. Toner je srce laserskih pisača.

Velik izbor printera

S obzirom na to da je HP printer u informatičkom svijetu poznat po svojoj kvaliteti te korištenju novih tehnologija i prilagođavanju potrebama i željama svojih kupaca, HP je na tržište stavio nekoliko vrsta printera. Neki od najpoznatijih modela su:

  • DeskJet i OfficeJet – namijenjeni uredskoj i kućnoj upotrebi
  • LaserJet – laserski i nešto sofisticiraniji modeli namijenjeni zahtjevnijim korisnicima
  • PagWide – namijenjeni za printanje na velikim formatima
  • DesignJet – modeli za velike i dizajnerske formate
  • Indigo digital – modeli za indigo printanje
  • Scitex i Latex – modeli za printanje velikih formata

Ovisno o tome za koje potrebe vam je potreban HP printer, možete birati među nabrojanim kategorijama. Najprodavaniji su oni iz linije DeskJet i OfficeJet koji su i cjenovno vrlo prihvatljivi za većinu korisnika pa ih se nerijetko može vidjeti i u mnogim domovima.

Najbolji uređaj za printanje za kućnu upotrebu

Ukoliko ste netko tko traga za idealnim printerom za kućnu upotrebu, HP printeri iz serije DeskJet odličan su izbor za vas. Prvenstveno, cijena modela iz ove serije nije visoka, već vrlo prihvatljiva te u većini slučajeva uz kupnju besplatno dobivate i set tinte u bojama te u crnoj boji. S druge pak strane, ovi modeli nisu osobito brzi pa u minuti mogu isprintati od 14 do 17 stranica u crnoj boji, dok printanje u drugim bojama traje i nešto duže. 

Ipak, uspoređujući potrebno ulaganje te ono što dobivate, a to je solidan print, srednje brzine uz kopirku i skener, sve vodi zaključku kako se kupnja HP printera zaista isplati. 

Za još više stranica ispisa

Ukoliko ste nešto napredniji korisnik koji printa više dokumenata te mu treba veća brzina printanja i kvalitetniji print, svakako pogledajte što vam može ponuditi LaserJet HP printer. Uz sve odlične karakteristike ostalih modela, uz njega možete ispisati još puno više stranica.

Naravno, morat ćete kupiti i toner za HP printer, ali to će vam se itekako isplatiti s obzirom da broj stranica koje ćete moći ispisati.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Naočala su pomagalo koje čuva oči i vraća dobar vid

Naočale su sastavni dio svakodnevice mnogih ljudi, ali ne nose svi ljudi istu vrstu naočala niti iz istog razloga. Neki nose korekcijske naočale, neki sunčane, neki fotosenzibilne, a neki i zaštitne naočale za rad na kompjuteru. Bez obzira na to koje naočale nosite uvijek birajte kvalitetu i nemojte raditi kompromise jer vid je jedno od najdragocjenijih ljudskih osjetila.  Postovi u istoj kategoriji: Toner za printer kao uvod u svijet boja Sačuvajte novčanik i odaberite zamjenski toner Pratite svoju tjelesnu aktivnost uz pametne narukvice Najoptimalniji hosting web stranica za mnoge Pronađite prikladan hosting web stranica