Hrvatski hosting najbolji je za domaće web stranice

admin

Strani ili hrvatski hosting?

Domene nemaju nikakvog utjecaja na brzinu učitavanja web stranice i stabilnost. Web hosting (studio4web.com) je najbitnija stvar kod web stranica, jer o njemu ovisi koliko će se sadržaja moći postaviti na nju, koliko će se stranica brzo učitavati i koliko će je korisnika moći posjetiti. Strani hosting provajderi nude nešto jeftinije cijene nego hrvatski hosting, no njihovi serveri nalaze se u gradovima koji nisu na području Hrvatske.

Što je korisnik dalje od servera, to će veza između njih biti slabija i vrijeme učitavanja stranice dulje. Za web stranice koje su namijenjene ovim prostorima, hrvatski hosting zasigurno je najbolji izbor. Nije svaki hosting jednak, te većina firmi nude razne hosting pakete. Oni se biraju ovisno o vašim potrebama, tj. web stranici koja će biti na njima. Kroz sljedeći odlomak malo detaljnije ćemo opisati kako odabrati odgovarajući paket.

Hrvatski hosting paketi

Nakon što ste odlučili da je hrvatski hosting (studio4web.com) idealan odabir za vas, pred vama je još jedno pitanje. Koji hosting paket odabrati? U ponudi se najčešće nalazi nekoliko paketa, koji se razlikuju po prostoru dostupnom za pohranu podataka i broju korisnika koje mogu primiti na mjesečnoj bazi. Prije kreiranja web stranice morate znati neke stvari o njoj.

Prva stvar koju morate razmisliti je koji sadržaj planirate postavljati. Ako na stranicu planirate postavljati neke velike datoteke ili pak uploadati video sadržaj, tada će vam biti potreban neki hosting paket koji ima dovoljno prostora. Ako vam je fokus na slikama i tekstu, tada će najjeftiniji hosting paket biti dovoljan, naravno, ako ne planirate imati veliki broj posjeta. 

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Uz kvalitetne internetske stranice do više posjetitelja

Internetske stranice danas su gotovo postale neophodne za sve koje imaju neki oblik poslovanja. Sve je više ljudi kojima je internet glavni medij pri traženju bilo kakvih informacija, odnosno kada ih zanima određeni proizvod ili usluga, prvo će to krenuti tražiti na internetu. Stoga su dvije stvari danas vrlo bitne: posjedovanje vlastitih web stranica i oglašavanje. Postovi u istoj kategoriji: Uz kvalitetne internetske stranice do više posjetitelja VPS serveri su za mnoge korisnike optimalno rješenje NAS Synology za one koji traže kvalitetu Maske za Samsung telefone za učinkovitu zaštitu Zaštita Apple telefona uz maske Možda će vas zanimati i sljedeći […]