Shopping za čovjekovog najboljeg prijatelja

admin

Osim trgovina koje prodaju proizvode za sve vrste kućnih ljubimaca, u posljednje vrijeme vrlo popularne su postale i trgovine za pse, odnosno trgovine koje prodaju proizvode koji su isključivo namijenjeni psima. One tako danas više nisu rijetkost te ih svakodnevno posjećuje velik broj vlasnika pasa želeći svojim ljubimcima pružiti samo ono najbolje. 

Vrlo korisna je i činjenica da u njima radi stručno osoblje koje vam svojim savjetima i iskustvom uvijek može pomoći oko odabira idealnih proizvoda za vaše ljubimce.

Velik asortiman u trgovinama za pse

Porastom popularnosti trgovine za pse porastao je i broj proizvoda za pse koji se nalaze u njihovoj ponudi pa su tako danas, većinom neiskusni, vlasnici pasa nerijetko zbunjeni količinom proizvoda, ali i njihovom namjenom. Neki od najpopularnijih proizvoda su:

  • Hrana 
  • Dodaci prehrani (Papaline za pse)
  • Poslastice
  • Ležajevi
  • Odjeća i obuća
  • Proizvodi za njegu i uređivanje pasa
  • Pribor i proizvodi za zbrinjavanje ozljeda
  • Igračke 

Ono o čemu je vrlo važno razmišljati prilikom posjeta trgovini za pse i kupnje određenog proizvoda je to da on bude kvalitetan i apsolutno prilagođen uzrastu i pasmini vašeg psa, bez obzira radi li se o hrani, igračkama ili odjeći.

Porastom popularnosti trgovine za pse porastao je i broj proizvoda za pse. Među tim proizvodima nađe se i CBD kapi za male životinje kao novi trend.

Spas za proljetne šetnje pasa

Iako se psi u šetnju izvode i tijekom zimskog razdoblja, proljeće i ljeto su razdoblja tijekom kojih psi posebno često izlaze vani i uživaju u šetnjama. Dolaskom proljeća i toplijeg vremena počinje i vrijeme cvjetanja i rasta trave, ali i pojave krpelja koja je vrlo neugodna, kako za ljude tako i za životinje, u ovom slučaju pse. 

Upravo je zbog toga najtraženiji proizvod u trgovinama za pse tijekom proljeća ogrlica protiv krpelja i buha. Ove ogrlice djeluju tako da svojim mirisom odbijaju i uklanjaju krpelje i buhe te tako štite pse pa ukoliko još niste, obvezno se opremite i ovim.

trgovina za pse
U posljednje vrijeme vrlo popularna je postala hladno prešana hrana za pse.

Prehrana je ključna za dug život psa

Iako je u svijetu hrane za pse sve više-manje poznato te većina vlasnika svojim psima kupuje nekoliko marki hrane za pse, većinom suhe u obliku granula, u posljednje vrijeme vrlo popularna je postala hladno prešana hrana za pse

Naime, ova vrsta vrlo je zdrava za pse jer je proizvedena na specifičan način tijekom kojeg su u hrani sačuvani svi nutrijenti potrebni za pravilan rast i razvoj psa. Iako je poprilična novost na tržištu hrane za pse, možete je pronaći u nekim trgovinama za pse.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Winterhalter perilica posuđa za najzahtjevnije

Danas se na tržištu mogu pronaći perilice posuđa za kućanstvo i profesionalne perilice za ugostiteljstvo. Kada je riječ o ovim drugim, Winterhalter je vjerojatno jedan od vodećih u ovom sektoru. Duga tradicija proizvodnje perilica posuđa zasigurno je jamstvo njihove kvalitete i razlog što su odabir mnogih.  Tako Winterhalter perilice posuđa olakšavaju cijeli proces pranja posuđa i štede vrijeme. A upravo to je mnogima dovoljan razlog za njihovu kupnju. Postovi u istoj kategoriji: Sjedeća garnitura kao osnovni dio dnevnog boravka Tegle za cvijeće – ukras za svaki kutak vašeg doma Veći prinos lakši je uz dobar sustav za zalijevanje Stropne svjetiljke […]