Izradite e trgovinu i povećajte doseg do kupaca

admin

Pretpostavimo da imate neku lokalnu trgovinu u kojoj prodajete neke svoje proizvode i dobro vam ide. Možda mislite da ste dosegli vrhunac i da se više ne možete širiti? Ako je odgovor na pitanje imate li i e trgovinu negativan, onda svakako niste dosegli vrhunac. Naime, internet se danas ponaša kao jedno ogromno tržište, na kojem su dostupni potencijalni kupci iz svih dijelova svijeta.

Izradite e trgovinu
Internet se danas ponaša kao jedno ogromno tržište, na kojem su dostupni potencijalni kupci iz svih dijelova svijeta.

Stoga, svakako razmislite o tome da što prije izradite vlastitu e trgovinu i svoje proizvode ponudite još većem broju korisnika te pronađete još veći broj zadovoljnih kupaca koji će vam povećati prodaju.

Zašto e trgovina?

Izrada e trgovine svakako je odličan izbor ako već imate i lokalnu trgovinu. Ako ste dosad imali problem s plasiranjem proizvoda na strano tržište, onda uz korištenje interneta imate mogućnost doseći potencijalne kupce s doslovno drugog kraja svijeta. Naravno, prije nego krenete s prodajom putem e trgovine, morate dobro razraditi strategiju, odnosno razmisliti o načinima plaćanja koje ćete ponuditi kupcima, ali i načinima i troškovima dostave.

Tvrtke za izradu e trgovine

Izrada e trgovine je vrlo složen posao i najbolje ga je prepustiti nekoj tvrtki koja već ima iskustva s takvim poslovima. Oni će vam svakako napraviti dizajn, bilo da će ga napraviti potpuno od početka ili se poslužiti nekom već gotovom temom koju će prilagoditi prema vašim željama. Također, s njima možete dogovoriti dva načina izrade web trgovine:

  • Izrada samo dizajnerskog dijela što uključuje izradu svih potrebnih podstranica – vi ćete sami kasnije ubacivati proizvode za prodaju
  • Izrada kompletne web trgovine – tvrtka će osim samog dizajna, unijeti i sve proizvode na stranicu; skuplje rješenje, ali ćete dobiti apsulutno sve gotovo
  • SEO optimizacija

Pogledajte reference gotovih e trgovina

Mnogi će teško odabrati jednu od brojnih tvrtki koje se bave izradom e trgovine. Ako niste sigurni za koga se odlučiti, najbolje je pogledati reference njihovih ranijih radova. Većina tvrtki već na svojim web stranicama ima istaknut portfelj s web trgovinama koje su oni napravili, tako da možete steći dojam o njihovom radu. Naravno, vaša web trgovina će biti potpuno drugačija, ali ove reference su ipak određeni pokazatelj.

A nakon šte se odlučite za određenu tvrtku, kako biste bili sigurni da ćete dobiti e trgovinu kakvu očekujete, dajte toj tvrtki što je više mogućih podataka kako bi oni sve vaše ideje i zamisli mogli pretočiti u konkretno rješenje.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Noćna lampa za spavaću sobu

Preuređujete ili namještate stan i razmišljate kako ćete rasporediti rasvjetu u njemu? Jedno je sigurno, LED noćna lampa za spavaću sobu je obavezna. Osim što će vam olakšati odlazak u krevet i buđenje, može vam poslužiti i kao odlična rasvjeta za čitanje knjige prije spavanja. Kroz ovaj tekst uputit ćemo vas kakvu lampu odabrati i gdje možete kupiti razna rasvjetna tijela po odličnim cijenama. Postovi u istoj kategoriji: Sigurnija online kupnja uz SSL certifikat SSL certifikati jamče određenu razinu sigurnosti Uz kvalitetne internetske stranice do više posjetitelja Pohranite podatke na sigurno na mreži I hrvatski hosting web stranica ima brojne […]