Kvalitetna i pristupačna kozmetika za svaku ženu

admin

Razvojem svijeta kozmetike sve važnije je postalo biti u trendu i imati velik broj kozmetičkih proizvoda raznih namjena što vrlo često može biti financijski zahtjevno. Ipak, njemački brend Essence omogućio je da sva ta kozmetika postane široko dostupna i onima plićeg džepa ili onima koji jednostavno ne žele trošiti velike količine novca na kozmetiku koja se svakodnevno mijenja. 

Naime, to je pristupačan kozmetički brend koji svojim korisnicima pruža kvalitetnu, ali pristupačnu kozmetiku. I to ona koja prati sve trendove iz svijeta make up-a zbog čega ćete bez prevelikih ulaganja moći pratiti sve trendove, ali i održavati svoje već postojeći stil.

Jedan od najpopularnijih i najprodavanijih Essence kozmetičkih proizvoda nedvojbeno je Lash Princess maskara za trepavice. Naime, ova maskara vašim trepavicama daje izgled umjetnih trepavica što joj omogućuje njezina pomno dizajnirana četkica koja odvaja trepavice, ali ih i produžava te im daje maksimalan volumen.

Kozmetika napravljena u Europi

Essence kozmetika se odlikuje i time da je više od polovice, točnije oko 84 %, njihovih proizvoda proizvedeno u Europi što dijelom garantira kvalitetu samih proizvoda. Isto tako, oni u svojoj proizvodnji kozmetičkih proizvoda uvelike paze na okoliš, što se konstantno ističe kroz njihov rad. 

Upravo zbog toga Essence kozmetički proizvodi u svom sastavu imaju visok udio sastojaka prirodnog podrijetla zbog čega se mogu pohvaliti i oznakom vegan.

Širina kozmetičkog asortimana

Suprotno brojnim mišljenjima da pristupačna kozmetika ne može istodobno biti i kvalitetna i pružati širok asortiman, Essence kozmetika nudi upravo to. Naime, u ovom asortimanu korisnici mogu pronaći niz proizvoda poput:

 • Primera
 • Tekućih pudera
 • Pudera u kamenu
 • Pudera u prahu
 • Rumenila
 • Highlightera
 • Sjenila
 • Olovki za oči
 • Olovki za obrve
 • Olovki za usne
 • Balzami za usne
 • Ruževa
 • Maskara
 • Fiksatora za šminku

Pročitajte sljedeći članak: Botoks kao koristan toksin

U posljednje vrijeme sve više ljudi odlučuje se na pomlađivanje s botoksom zbog čega je ovaj protein postao vrlo popularan. Naime, botoks ili botulinski toksin je zapravo pročišćeni protein koji se počeo razmatrati kao koristan za liječenje davne 1882. godine, a do njegove prve primjene došlo je 1920. godine kada se počeo primjenjivati za liječenje strabizma.

Najprodavaniji Essence kozmetički proizvodi

Jedan od najpopularnijih i najprodavanijih Essence kozmetičkih proizvoda nedvojbeno je Lash Princess maskara za trepavice. Naime, ova maskara vašim trepavicama daje izgled umjetnih trepavica što joj omogućuje njezina pomno dizajnirana četkica koja odvaja trepavice, ali ih i produžava te im daje maksimalan volumen. Isto tako, ova Essence maskara daje i intenzivnu boju vašim trepavicama tako da one zaista izgledaju kao umjetne. 

Idući neizostavan proizvod iz njihovog asortimana je svakako All About Matt! Puder u kamenu za fiksiranje šminke. On koži pruža baršunasti izgled, a uz to idealno matira kožu u samo nekoliko poteza četkicom, blazinicom ili beauty blenderom. 

S lica prelazimo na najbolje proizvode za usne, a to su svakako Essence Soft Contouring olovke za usne. One sprječavaju razlijevanje ruža na usnama, ali isto tako pomažu i u oblikovanju usana, a nerijetko ih korisnice koriste i samostalno umjesto ruža preko cijelih usana.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Xiaomi je trenutno jedan od najpopularnijih brendova

Vjerovano ste jedna od rijetkih osoba ako tek čujete za Xiaomi brend. Mislim da su tek nešto malo više od dvije godine preplavili naše (balkansko) tržište. Doslovno od kako su stigli na naše tržište pomama za njima ne jenjava. Postovi u istoj kategoriji: Catrice kozmetika brine o vašoj koži Pustite mašti na volju uz kozmetiku Wibo Mad Beauty kao odličan kozmetički poklon Do lijepe kose korištenjem ekstenzija za kosu Espadrile kao idealna ljetna obuća