Do lijepe kose korištenjem ekstenzija za kosu

admin

Ekstenzije za kosu su umetci za kosu koji se lijepe ili kopčaju na prirodnu kosu, odnosno na prirodne vlasi te su postale sve veći trend među ženama.  One mogu trajati od 6 tjedana do 5 mjeseci. 

Ekstenzije za kosu
Ekstenzije za kosu su umetci za kosu koji se lijepe ili kopčaju na prirodnu kosu

Brojne žene posežu za ekstenzijama za kosu zbog toga što vrlo brzo i na vrlo jednostavan način mogu produljiti kosu, dati joj volumen i svježinu. Ipak, prije donošenja konačne odluke o njihovom stavljanju za kosu, važno je razmisliti o svim prednostima, ali i nedostacima.

Odabir idealnih ekstenzija za kosu

S obzirom na planetarnu popularnost ekstenzija za kosu u posljednjih desetak godina, na tržištu je prisutan sve veći broj nekvalitetnih ekstenzija. Njihove nošenje svakako je dugotrajan proces i sigurno ih nećete skidati barem nekoliko mjeseci pa je vrlo važno odabrati kvalitetne ekstenzije za kosu

Jeftine i nekvalitetne vrlo često pucaju i mijenjaju svoju strukturu zbog čega nakon samo nekoliko pranja i stiliziranja izgledaju neprirodno. Iako je cijena kvalitetnih ekstenzija za kosu i njihove ugradnje najčešće vrlo visoka, početno ulaganje će se vremenom itekako isplatiti što će biti vidljivo na vašoj nadograđenoj, i dalje prirodnoj, kosi, odnosno ekstenzijama. 

Održavanje ekstenzija za kosu

Kako bi vaše ekstenzije za kosu što dulje ispunjavale svoju funkciju i izgledale lijepo, njegovano i prirodno, važno se dobro brinuti o njima, odnosno održavati ih na adekvatan način i posvetiti im vrijeme. 

Održavanje ekstenzija za kosu podrazumijeva:

  •  pranje kose
  •  sušenje kose
  •  četkanje kose
  •  pripremu kose prije spavanja

Važno je naglasiti kako kosu nadograđenu ekstenzijama za kosu prilikom pranja, sušenja i/ili stiliziranja nipošto ne smijete okretati naopako. Ukoliko niste osoba koja ima vremena za dodatnu brigu o svojoj kosi, onda ekstenzije za kosu nisu  najbolji izbor ta vas. 

Pročitajte sljedeći članak: Espadrile kao idealna ljetna obuća

Ženske espadrile su još poznate od nazivom i špagerice te već desetljećima predstavljaju obuću za opuštene šetnje bilo da se radi o plaži ili uzavrelom gradskom asfaltu.

Odaberite iskusnog frizera

Kada se odlučite za ugradnju ekstenzija, osim odabira onih kvalitetnih, vrlo je važno i da odaberete dobrog i iskusnog frizera, a evo i zašto:

  • moguće oštećenje prirodne kose- ukoliko frizer nije iskusan, prilikom stavljanja i skidanja ekstenzija za kosu postoji velik rizik od oštećenja vaše prirodne kose, odnosno od pucanje vlasi
  • velika mogućnost od ispadanja kose- ukoliko ekstenzije za kosu nisu dobro postavljene, počet će ispadati u pramenovima
  • neprirodan izgled- ukoliko frizer nije iskusan i ne postavi ekstenzije na primjeren način, one će biti vidljive te će sve izgledati vrlo neprirodno

Čitajte i sljedeći članak: Kolagen za kosu čini je snažnom

Pročitajte sljedeći članak: Kvalitetna i pristupačna kozmetika za svaku ženu

Razvojem svijeta kozmetike sve važnije je postalo biti u trendu i imati velik broj kozmetičkih proizvoda raznih namjena što vrlo često može biti financijski zahtjevno. Ipak, njemački brend Essence omogućio je da sva ta kozmetika postane široko dostupna i onima plićeg džepa ili onima koji jednostavno ne žele trošiti velike količine novca na kozmetiku koja se svakodnevno mijenja.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Carnet domena za web stranicu

Prilikom kreiranja web stranice potrebno je posjedovati domenu i web hosting. Ove dvije stvari su ključne da bi stranica bila dostupna posjetiteljima i prisutna na internetu. Carnet domena omogućava vam da se posjetitelji mogu povezati s web hostingom, koji im onda pruža podatke s web stranice i prikazuje ju na računalu. Sve o tome što su domene, web hosting, kako ih registrirati i gdje ih možete zakupiti donosimo kroz nastavak teksta. Postovi u istoj kategoriji: Lijepi ženski satovi upotpunjavaju izgled Kolagen za kosu čini je snažnom Šampon od konoplje je tajna zdrave i sjajne kose Mad Beauty kao odličan kozmetički […]