NAS Synology vrhunska pohrana podataka

admin

Tehnologija svakim danom sve više napreduje, a posebna pozornost se naravno pridaje svim oblicima tehnoloških rješenja za pohranu podataka. Jedno od kvalitetnijih i inovativnijih rješenja je i NAS Synology, što zapravo opisuje računalo spojeno na mrežu i koje služi kao pohrana podataka, tj. backup.

NAS Synology
Svi modeli NAS Synology uređaja baziraju se na Disk Station Manager-u

Synology je poznata softverska tvrtka sa sjedištem u Tajvanu koja je na tržište izbacila mnoštvo inovativnih rješenja, među kojima su i routeri , network videorekorderi i slični tehnološki gadgeti. Orijentirani su i na poslovne i na privatne korisnike, a svoje su poklonike brzo pronašli među korisnicima koji trebaju negdje pohraniti ogromnu količinu podataka.

NAS Synology princip rada

Svi modeli NAS Synology uređaja baziraju se na Disk Station Manager-u koji omogućuje korištenje uređaja u različite svrhe, od kojih ćemo nabrojati najinteresantnije. Također, moramo spomenuti da Synology ima mnoštvo fantastičnih aplikacija na uređaju koji omogućuju jednostavnu pohranu podataka i korištenje.

Dijeljenje datoteka

Jedna od najkorištenijih funkcija je spremanje i dijeljenje datoteka putem interneta s podrškom na Unicode jezik koji daje mogućnost slanja datoteka na više različitih jezika. Omogućeno je vrlo lako upravljanje datotekama putem jedne od aplikacija Disk Station Managera, a može im se pristupiti i putem mobilnog uređaja.

Dodatni plus ovom uređaju je i siguran prijenos podataka, sigurnosno kopiranje podataka i sinkronizacija datoteka pomoću Cloud Station usluge koja sinkronizira Synology NAS s više računala, mobilnih uređaja ili drugih NAS uređaja.

Zabavni sadržaj i multimedija

Jedno u nizu odličnih NAS Synology  rješenja jest i aplikacija Download Station koja će vam omogućiti ulazak u svijet zabave preuzimanjem datoteka s Interneta i reprodukciju multimedije. Samo jednim pritiskom na gumb Kopiraj možete kopirati sve podatke iz fotoaparata ili SD kartice i pohraniti ga na uređaj. 

Synology Moments

Svaki korisnik uređaja cijenit će vrhunsku aplikaciju Synology Moments koja stvara potpuno privatnu i zaštićenu datoteku na koju možete pohranjivati slike i videozapise, ali uz posebnu funkciju koju ima samo NAS Synology. Riječ je o automatskom sortiranju fotografija na temelju prepoznavanja sličnosti fotografija, ljudi i mjesta na njima.

Photo Station app

Ako ste profesionalni fotograf sigurno ćete cijeniti Photo Station aplikaciju koja se temelji na stvaranju i organizaciji albuma i mapa što omogućuje preglednost i jednostavno prikazivanje. Ne možemo zaobići i Audio Station koji pohranjuje glazbu ne samo s vaših osobnih uređaja već i kroz stream radio postaja na Internetu.

Bez obzira jeste li privatni ili poslovni korisnik svakako ćete se oduševiti ovim uređajima koji su namijenjeni centralizaciji pohrane podataka i jednostavnom pristupu informacijama, ali uz vrhunsku dostupnost i zaštitu tih podataka.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Carnet domena za web stranicu

Prilikom kreiranja web stranice potrebno je posjedovati domenu i web hosting. Ove dvije stvari su ključne da bi stranica bila dostupna posjetiteljima i prisutna na internetu. Carnet domena omogućava vam da se posjetitelji mogu povezati s web hostingom, koji im onda pruža podatke s web stranice i prikazuje ju na računalu. Sve o tome što su domene, web hosting, kako ih registrirati i gdje ih možete zakupiti donosimo kroz nastavak teksta. Postovi u istoj kategoriji: NAS Synology za one koji traže kvalitetu Pronađite pravi put uz navigaciju za auto Spašavanje podataka s raznih uređaja SSL certifikati jamče određenu razinu sigurnosti […]