NAS Synology vrhunska pohrana podataka

admin

Tehnologija svakim danom sve više napreduje, a posebna pozornost se naravno pridaje svim oblicima tehnoloških rješenja za pohranu podataka. Jedno od kvalitetnijih i inovativnijih rješenja je i NAS Synology, što zapravo opisuje računalo spojeno na mrežu i koje služi kao pohrana podataka, tj. backup.

NAS Synology
Svi modeli NAS Synology uređaja baziraju se na Disk Station Manager-u

Synology je poznata softverska tvrtka sa sjedištem u Tajvanu koja je na tržište izbacila mnoštvo inovativnih rješenja, među kojima su i routeri , network videorekorderi i slični tehnološki gadgeti. Orijentirani su i na poslovne i na privatne korisnike, a svoje su poklonike brzo pronašli među korisnicima koji trebaju negdje pohraniti ogromnu količinu podataka.

NAS Synology princip rada

Svi modeli NAS Synology uređaja baziraju se na Disk Station Manager-u koji omogućuje korištenje uređaja u različite svrhe, od kojih ćemo nabrojati najinteresantnije. Također, moramo spomenuti da Synology ima mnoštvo fantastičnih aplikacija na uređaju koji omogućuju jednostavnu pohranu podataka i korištenje.

Dijeljenje datoteka

Jedna od najkorištenijih funkcija je spremanje i dijeljenje datoteka putem interneta s podrškom na Unicode jezik koji daje mogućnost slanja datoteka na više različitih jezika. Omogućeno je vrlo lako upravljanje datotekama putem jedne od aplikacija Disk Station Managera, a može im se pristupiti i putem mobilnog uređaja.

Dodatni plus ovom uređaju je i siguran prijenos podataka, sigurnosno kopiranje podataka i sinkronizacija datoteka pomoću Cloud Station usluge koja sinkronizira Synology NAS s više računala, mobilnih uređaja ili drugih NAS uređaja.

Zabavni sadržaj i multimedija

Jedno u nizu odličnih NAS Synology  rješenja jest i aplikacija Download Station koja će vam omogućiti ulazak u svijet zabave preuzimanjem datoteka s Interneta i reprodukciju multimedije. Samo jednim pritiskom na gumb Kopiraj možete kopirati sve podatke iz fotoaparata ili SD kartice i pohraniti ga na uređaj. 

Synology Moments

Svaki korisnik uređaja cijenit će vrhunsku aplikaciju Synology Moments koja stvara potpuno privatnu i zaštićenu datoteku na koju možete pohranjivati slike i videozapise, ali uz posebnu funkciju koju ima samo NAS Synology. Riječ je o automatskom sortiranju fotografija na temelju prepoznavanja sličnosti fotografija, ljudi i mjesta na njima.

Photo Station app

Ako ste profesionalni fotograf sigurno ćete cijeniti Photo Station aplikaciju koja se temelji na stvaranju i organizaciji albuma i mapa što omogućuje preglednost i jednostavno prikazivanje. Ne možemo zaobići i Audio Station koji pohranjuje glazbu ne samo s vaših osobnih uređaja već i kroz stream radio postaja na Internetu.

Bez obzira jeste li privatni ili poslovni korisnik svakako ćete se oduševiti ovim uređajima koji su namijenjeni centralizaciji pohrane podataka i jednostavnom pristupu informacijama, ali uz vrhunsku dostupnost i zaštitu tih podataka.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Do lijepe kose korištenjem ekstenzija za kosu

Ekstenzije za kosu su umetci za kosu koji se lijepe ili kopčaju na prirodnu kosu, odnosno na prirodne vlasi te su postale sve veći trend među ženama.  One mogu trajati od 6 tjedana do 5 mjeseci.  Postovi u istoj kategoriji: NAS Synology za one koji traže kvalitetu Pohranite podatke na sigurno na mreži Spasite vrijedne podatke s raznih medija Pronađite pravi put uz navigaciju za auto Usluge spašavanja podataka s raznih medija