Malinca trgovina je vaš partner za zdravlje i ljepotu

admin

Ako se do sada niste susreli s ovim izuzetnim brendom i brzo rastućom online trgovinom vrijeme je da otkrijete njene prednosti. Ovaj je brend vrlo brzo pokazao koliko je bitno dobiti povjerenje kupaca, biti pristupačan i nuditi samo vrhunske proizvode bez kompromisa.

Malinca nije obična online trgovina, već i mjesto koje nudi edukaciju i savjete jer žele pomoći korisnicima da uspiju u svojim ciljevima i da im pomognu na tom putu. Zbog toga ova web trgovina Malinca nije obična trgovina, već i trgovina s najboljim sadržajem, a tu je ponosnu titulu dobila prilikom  velikog online istraživanja udruge e-commerce početkom 2020. godine.

Posao koji je nastao iz ljubavi prema zdravoj prehrani

Vlasnica ove svestrane trgovine pokrenula je vlastiti posao kad je shvatila da su sport i zdrava prehrana dvije stvari oko kojih se vrti njena svakodnevica. Svoju je ljubav prema njima htjela prenijeti dalje, posebno kako bi motivirala ljude na promjenu životnog stila kakvu je i sama napravila. I baš iz tog razloga Malinca je ono što i vi trebate jer se s druge strane ne nalazi velika kompanija kojoj ste vi samo broj, nego mladi zaposlenici koji strastveno žive upravo ono što propovijedaju. A to je danas rijetkost.

Malinca - Ricinusovo ulje
Malinca: Ricinusovo ulje

Malinca ne nudi samo proizvod, ona nudi i savjet i podršku i ponosna je na vaše uspjehe u zdravom načinu života, i nudi vam samo ono najbolje iz svijeta prehrambenih proizvoda i dodataka. Oni prodaju ono što i sami koriste, i baš zbog toga vam mogu pomoći savjetom i pružiti pomoć da otkrijete koji je proizvod najbolji za vas.

Raznoliki proizvodi neupitne kvalitete na Malinca.hr

Ova svestrana online trgovina upravo je ono što se tražili – kupnja provjerenih proizvoda u prijateljskom okruženju. Najveći dio proizvoda vezan je uz:

  • zdravu prehranu
  • dodatke prehrani
  • prirodnu kozmetiku 

Malinca ima standarde koje ne spušta stoga svi njihovi proizvodi moraju imati zadovoljavajuće certifikate. 

Pročitajte sljedeći članak: Mad Beauty kao odličan kozmetički poklon

Mad Beauty jedan je od vodećih brendova u svijetu poklon pakiranja make up i kozmetičkih proizvoda te alata za šminkanje. Dizajneri ovog brenda kontinuirano ulažu trud u kreiranje široke palete novih, zabavnih i zanimljivih proizvoda bez obzira kupujete li ih sebi ili nekom drugom.

Certifikati proizvoda

Tako prehrambeni proizvodi imaju certifikate kojim dokazuju da su proizvedeni u ekološkoj proizvodnji, a mnogi proizvodi imaju i oznaku „Soil Association“ što garantira da proizvod sadrži najmanje 95% organskih sastojaka. Većina proizvoda ima i oznaku Vegan što znači da ne sadrži sastojke životinjskog porijekla.

Video: Online trgovina Malinca – upoznaj nas

Širok asortiman proizvoda

Ako niste sigurni je li Malinca online trgovina za vas dovoljan je jedan klik da se uvjerite u suprotno. Očaravajući izbor superhrane, sjemenki, algi, minerala i vitamina i prirodne kozmetike ostavit će vas bez teksta. Poseban izbor zdravih pahuljica, žitarica, kave, čokolade, čajeva i zdravih zaslađivača ostavit će vas u nedoumici što da odaberete. Bez brige, pitajte za savjet jer je Malinca uvijek tu za vas.

Muči li vas nadutost?

Uzrok nadutosti može biti povezan s više stvari i ne mora ovisiti isključivo o prehrani. Više pročitajte u članku Rješenje za nadutost i njene negativne simptome.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Promotivni darovi su nova vrsta promocije

Nije važno je li vaša tvrtka, brand ili robna marka već postigla popularnost i prepoznatljivost među klijentima i kupcima, uvijek trebate razmišljati i o dodatnoj promociji putem promotivnih darova. Naime, promotivni darovi su vrlo važni kako biste si osigurali prisutnost i vidljivost svoje robne marke na tržištu te kako biste zadržali klijente. Postovi u istoj kategoriji: Mad Beauty kao odličan kozmetički poklon Catrice kozmetika brine o vašoj koži Kvalitetna i pristupačna kozmetika za svaku ženu Pustite mašti na volju uz kozmetiku Wibo Jedan od ženskih omiljenih odjevnih predmeta