Maca bio dodatak prehrani

admin

Čarobna biljka maca koja dolazi iz Perua unazad nekoliko godina postala je popularna i dostupna širom svijeta. Razlog tome su njeni pozitivni učinci na tijelo, a poboljšava imunitet organizma, izdržljivost, te zdravlje općenito. Zbog preparata i mogućnosti konzumacije ove biljke kroz prah, maca je postala izrazito popularna i dodatak je prehrani  koji bi svatko trebao konzumirati.

Sastav maca u prahu preparata

Maca bio premium je dodatak prehrani u prahu, a sastoji se u većini od ugljikohidrata (75%), proteina (12%) i vlakana (8%). Ostali sastojci su masti, kalij, željezo, magnezij, saponin, kalcij, polisaharid, alkamid, selen, jabučna kiselina i glukozinolat.

Svi ovi sastojci samo su potvrda da je maca veoma kvalitetan preparat, a kako djeluje na tijelo saznajte u nastavku.

Maca – pozitivni učinci na tijelo

Maca je kroz povijest smatrana čarobnom biljkom i redovno konzumirana zbog svojih pozitivnih učinaka na tijelo. Ona Vašem tijelu vraća energiju i čini za izdržljivijim i otpornijim. Ona jača i muskulaturu tijela, te povećava libido. Maca toliko jako djeluje na probleme s erekcijom, da je neki nazivaju prirodnom viagrom.

Može pomoći ženama koje ulaze u menopauzu, te im reducirati probleme koji se mogu javiti u tom procesu. Djeluje pozitivno i na homeostazu tijela, uravnotežit će endokrini sustav, a pozitivnih učinaka i blagodati ovog preparata ima još mnogo. Bitno je napomenuti da oni nisu rekla kazala, već da su ovi učinci uistinu potvrđeni istraživanjima.

Korištenje i kupnja mace

U slučaju da imate neke probleme poput seksualne disfunkcije ili se oporavljate od neke bolesti, maca je preparat koji će Vam olakšati. Može Vam pomoći i u raznim drugim situacijama, poput stresa, umora ili napornih treninga, a konzumirati se može jednostavno s drugom hranom. Preporučuje se korištenje od 3 grama mace dnevno, a možete ju miješati s jogurtom, vodom ili nekim drugim pićima. 

Čitajte i sljedeći članak: Izgorjelost na poslu kao veliki problem

Burnout ili izgorjelost na poslu prvi je otkrio američki psiholog Herbert Freudenberger 70-ih godina 20. stoljeća.

Maca će Vam redovnim konzumiranjem znatno olakšati i pomoći, a i sami ćete osjetiti poboljšanje. Ona se konzumira u prahu, a na web stranici Vega mega možete naručiti ovaj vrhunski preparat. Maca bio premium dolazi u pakovanju od 170 grama, te je siguran i kvalitetan preparat koji bi svatko trebao uvrstiti u svoj režim prehrane.

Povećana štitnjača može biti uzrok nedostatka hranjivih tvari u organizmu, koje su je dovele u disbalans. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Postovi u istoj kategoriji:

Next Post

Krovne kutije za odlazak na put

Sve više ljudi seli se iz manjih mjesta u velike gradove i zbog toga su veći automobili izgubili popularnost. Mali gradski automobili trenutno su najpopularniji kod ljudi, jer im omogućuju lagano parkiranje i kretanje kroz grad, te malu potrošnju goriva. Za svakodnevne vožnje to je odlično, no problem se javlja kod odlaska na putovanja, kada u njima nema dovoljno mjesta za svu prtljagu. U tom slučaju spasit će Vas krovne kutije, koje se montiraju na krov automobila i služe kao dodatno spremište za sve stvari koje prevozite. Postovi u istoj kategoriji: Kako smršaviti u trbuhu? Alternativni načini liječenja životinja Plodni […]